CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Stana de Vale

Sovata, Județul Mureș, România

/

Tip campare: Camping amenajat

  • Camping Stana de Vale
  • Camping Stana de Vale
  • Camping Stana de Vale
  • Camping Stana de Vale
  • Camping Stana de Vale

Descriere campare

Campingul Stâna de Vale(este permis accesul cu rulota si campare cu cortul) se află la cca 1,5 km de zona centrală de agrement a staţiunii Sovata, în mijlocul pădurii, pe malul pârâului Şebeş. Mulţumită aşezării sale, campingul este un loc ideal pentru turiştii veniţi să se destindă, să se odihnească la aerul curat de munte.

În incinta campingului se află 55 de căsuţe de lemn cu grad diferit de comfort, pe lângă acestea asigurăm loc de campare pentru cei veniţi cu cortul sau cu rulota. Maşinile se pot parca în imediata apropiere a locurilor de cazare.

În blocul sanitar comun din incinta campingului pe lângă duşurile şi grupurile sanitare, există şi un spălător de vase la dispoziţia turiştilor si toate foarte aproape de zona de campare cu cort. La recepţie există frigidere şi congelatoare, iar în curte am amenajat mijloace pentru prepararea grătarelor, precum şi mai multe puncte dotate cu surse de curent.

Sursa informatiilor adaugate pe cucortu.ro despre camping(campare cort sau rulota) gasiti aici: http://www.campingsovata.ro/

Acces in camping

Facilităţi camping

Preţuri campare

Adult: 10-12ron/noapte
Masina: 5 ron/noapte

Contact camping:

Cucortu pe hartă:

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

meteoblue

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?