CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Turul

Remetea, Județul Bihor, România

/

Tip campare: Camping amenajat

  • Camping Turul
  • Camping Turul
  • Camping Turul
  • Camping Turul
  • Camping Turul

Descriere campare

Camping Turul(pentru pasionatii de vacante cu cortul) este situat într-o zonă rurală la poalele munţilor Apuseni, parte a Carpaţilor occidentali intr-o zona minunata de campare atat cu cortul cat si cu rulota. Este unul din cele mai bogate locuri din Europa ca numar de peşteri, unde găseşti natura splendidă şi încă neschimbată de om, iar satele din jur sunt pitoreşti şi pastrează încă tradiţii de sute de ani. Campingul este locul perfect de unde să descoperi aceste locuri minunate.
In cadrul campingului oferim oaspeţilor noştri linişte şi spaţiu (parcele de 100 mp) la campingul nostru de 1 ha care are doar 40 parcele de campare cu rulota si cu cortul. Asigurăm facilităţi moderne, incluzând grupuri sanitare noi şi wireless internet gratis.
În camping mai există şi 10 căsute de lemn disponibile. Interiorul este simplu, 1 pat dublu şi un pat supraetajat, potrivit pentru 4 persoane şi o verandă acoperită, cu scaune. În plus, facilităţile de camping trebuie să fie utilizate.

\Sursa informatiilor adaugate pe cucortu.ro despre camping(campare cort sau rulota) gasiti aici: http://www.campingturul.ro/

Acces in camping

Facilităţi camping

Preţuri campare

Adult: 14ron/noapte
copii: 9ron/noapte
cort: 9ron/noapte
masina/motocicleta: 5ron/moapte

Contact camping:

Cucortu pe hartă:

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

meteoblue

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?