CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Ananas

Camping in

Transilvania / Sibiu / Cisnădioara

Descriere campare

România este ţara frumuseţilor naturale ce se bucură de o popularitate tot mai mare. Acest fapt este valabil în special pentru Cisnadioara, în centrul Ardealului.

Situată la doar 10 km de Sibiu, Cisnădioara a devenit - datorita zonei atractive - un loc preferat de mulţi pentru concediu dar şi pentru locuit.

Indiferent daca urmăriţi un concediu activ sau savurarea liniştii, incursiunea în peisajul de munte, păduri şi câmpii devine mereu o aventură. Şi asta atât vara cât şi iarnă. Pe timp de iarnă, zăpada persistă mai multe luni. Iar o excursie la staţiunea Păltiniş situată la o distanţă de 20 km si la o cotă de 1450m merită cu siguranţă făcută. Plimbările cu sania trasă de cai sunt şi ele foarte agreate.

Sibiu (Hermannstadt), la doar 10 km distanţă, merită vizitat. Oraşul medieval, muzeele renumite şi multitudinea de cafenele şi restaurante vă vor încânta. Sibiul a fost ales Capitala Culturală Europeană în 2007, aşa că arta, teatrul, muzica şi dansul sunt omni-prezente.

http://www.ananas7b.de/ro/galeriefoto.htm

Campingul, casele de vacanţă Lucia, Jakob, Michael şi Yvonne, precum şi cabinele/căsăţele, pot fi localizate utilizând coordonatele de mai jos.

Vă rugăm să selectaţi formatul de poziţionare GPS cu care sunteţi obişnuiţi:
N 45° 42‘ 26,0“ E 024° 06‘ 19,2“
N 45° 42,43' E 024° 06,32'
N 45,70722° E 024,10533°

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?