CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Data intrarii in vigoare: 8/9/2010

VA ROG SĂ CITIȚI CU ATENȚIE (“TERMENII ȘI CONDIȚIILE”) NOASTRE. PRIN ACCESAREA SAU FOLOSIREA SITELULUI (HTTPS://CUCORTU.RO) SAU ORICE ALT “WEBSITE” DERIVAT DIN PAGINA NOASTRĂ(AL UNUI CAMPING SAU AGENȚIE), ÎN ORICE SCOP, INCLUZÂND UTILIZAREA SERVICIILOR ȘI RESURSELOR DISPONIBILE, PRIN CLICK PE ORICE BUTON DIN ORICE PAGINĂ AL SITE-ULUI , COMPLETAREA ORICĂRUI FORMULAR, ADĂUGAREA ORICĂRUI COMENTARIU, ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI CITIT, ÎNȚELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII DE UTILIZARE. TERMENII PE CARE “DUMNEAVOASTRĂ”ÎI ACCEPTAȚI SE REFERĂ LA ENTITĂȚI INDIVIDUALE SAU FIRME IDENTIFICATE ȘI ÎNREGISTRATE CA ȘI CAMPING-URI PE WEBSITE. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII DE UTILIZARE, NU PUTEȚI ACCESA SAU UTILIZA ACEST SITE SAU SERVICIILE SALE.

Aceste termene și condiții se aplică tuturor categoriilor de utilizatori și sisteme care accesează și navighează pe situl https://www.cucortu.ro, incluzând utilizatori (vizitatori, persoane care postează comentarii, persoane care adaugă locuri de campare în România, persoane care distribuie conținut, programe automatizate de tip robot, etc).

1. Acceptul condițiilor de folosire

cucortu.ro este o platforma fondată, administrată și actualizată de persoana fizică denumită in continuare titular.

Folosirea acestui site, a serviciilor conținute în el, este gratuită iar informația de pe acest site este distribuită în mod public sub rezerva respectării de către vizitatori/utilizatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și deci utilizator al site-ului www.cucortu.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeți în legătură cu cucortu.ro.

Conținutul site-ului are scopul de a furniza informații legate de locuri de campare în România, locuri de campare amenajate (numite în continuare 'camping') sau zone de campare neamenajate(de exemplu o poieniță, o plajă etc) unde este permisă camparea.

Utilizatorii site-ului sunt în totalitate responsabili de folosirea informațiilor prezente în cadrul site-ului iar acest lucru implică folosirea acestora pe propriul risc; cucortu.ro nu se poate face responsabil de orice daună provenită în urma folosirii informațiilor conținute.

Titularul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de www.cucortu.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului cucortu.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, dumneavoastră va revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Titularul își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a cucortu.ro.
Aceste reguli reflectă modul de folosire de către utilizatori a site-ului cucortu.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Denumirea "cucortu.ro" și logo-ul asociat site-ului sunt proprietatea exclusivă a titularului și nu pot fi utilizate în nici un mod fără acordul prealabil și explicit, exprimat în scris.

Campările (texte+imagini) publicate pe site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimtamântului prealabil al autorului. Folosirea textelor sau a imaginilor din alte site-uri(de exemplu site-ul oficial al unui camping, pe de un blog etc) este permisă doar cu specificarea sursei în descrierea campingului.

Informațiile cuprinse în campingurile publicate sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii cucortu.ro nu au dreptul să preia, vândă materiale din site-ul cucortu.ro

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori, titularul își rezervă dreptul de a refuză publicarea unui camping sau chiar ștergerea unui camping deja publicat. Aceleași măsuri se pot lua și în cazul comentariilor vulgare sau nereale.

Orice neconcordanță cu realitatea a unui camping este responsabilitatea utilizatorului care a publicat acel camping și este indicat să anunțați administratorul prin pagina de contact pentru a se opera modificările necesare. Modificări ale informațiilor (ex prețuri, facilități) la un camping pot apărea mereu.

Vizitarea în continuare a acestui site presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.

Sfârșitul termenilor și al condițiilor.