CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Batca Doamnei

Camping in

Moldova / Neamt / Piatra Neamț

Descriere campare

Campingul(de cort sau de rulota) din Piatra Neamt este situat in incinta Strandului municipal din Piatra Neamt intr-o locatie deosebita cu peisaj rustic montan. Camparea la cort / rulota este infrumusetata natural cu specii de pin inalti, tuia de cca 3-5m, iar aleile sunt frumos marginite de specii de flori si arbusti, o flora superba pe tot parcursul anului.

Campingul(rulote si corturi) dispune de un numar de 36 de locuri de cazare format din 10 casute, 3 bungalow plus zona de campare corturi si campare rulote.

Cladirea de la receptie cuprinde si un bufet-bar, posibilitati de preparare fast-food si de asemeni si o sala de mese pentru zilele ploioase in capacitate de 20 de locuri.In incinta campingului(disponibil inclusiv turistilor la cort / rulota) este amenajata o mini terasa la iarba verde cu mese, umbrelute si doua corturi generoase unde se poate servi masa sau diverse bauturi.

Campingul ofera o gama diversificata de activitati specifice de recreere, jocuri de table, remi, darts, tenis de masa, posibilitati multiple de campare rulote, amenajari de corturi, se pot instala hamacuri pentru cei care au si doresc sa le instaleze.

Sursa poze si informatii din cmping(campare la cort si la rulota): http://www.campsitetourpiatraneamt.ro/

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?