CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Curtea cu flori

Camping in

Maramures / Maramures / Sighetu Marmației

Descriere campare

Campingul Curtea cu flori se afla in orasul Sighetu Marmatiei, chiar langa punctul de trecere a frontierei cu Ucraina, intr-o zona linistita.
Curtea cu flori este curtea casei noastre, plina de verdeata, de flori, pomi fructiferi si legume.
Catelul nostru Totosca este un caine simpatic, care sta ziua in lant, iar noaptea doamne pe pragul casei. Dar cand avem musafiri ramane legat, si nu a muscat pe nimeni niciodata.

Casa noastra e vesela si primitoare. Curtea e spatioasa, intrarea din strada e larga, pot intra si masini mari, si rulote.
Va punem la dispozitie : interner wireless gratuit, acces la baie si bucatarie in casa, curent electric in rulota sau la cort, apa calda si rece afara la chiuveta, leagan pentru copii, mese si scaune afara, gratar, foc de tabara, verdeata abundenta, fructe si legume din gradina, parcare gratuita si pazita in interiorul campingului.

Copiii sunt bineveniti la noi, ei pot descoperi in curte si in imprejurimi tot felul de atractii minunate : plante, animale, fructe si legume de sezon, jucarii, trotineta, bicicleta, leagan etc.

La 5 minute de casa noastra se afla raul Tisa si podul care uneste cele doua maluri : romanesc si ucrainean. Va puteti plimba pe mal, puteti pescui, puteti trece granita sa vizitati satele de peste Tisa etc.

Puteti vizita de asemenea orasul Sighet, centrul este la 10 minute pe mers pe jos.

De la Campingul Curtea cu flori puteti sa faceti drumetii in toata zona Maramuresului si in Ucraina, daca doriti.
Sunt aproape Muzeul Satului din Sighet, comuna Sapanta cu Cimitirul Vesel si Manastirea Peri, Barsana cu o manastire foarte frumoasa, Borsa, Muntii Rodnei cu Varful Pietrosu, Cascada Cailor, Valea Izei, Valea Marei etc.

Suntem intr-un colt de Rai si va asteptam.

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?