CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping De Vuurplaats

Camping in

Bucovina / Suceava / Fundu Moldovei

Descriere campare

Campingul Vuurplaats este situat în localitatea Fundu Moldovei, judeţul Suceava, în partea de nord a Munţilor Carpaţi. Experţii spun că aceasta este cea mai frumoasă zonă a României.

Din campingul nostru veţi avea o privelişte minunată asupra munţilor şi dealurilor care ne înconjoară. Vârfurile Adam şi Eva ale Muntelui Rarău din Carpatii Orientali, atrag privirile şi captează atenţia. Chiar în spatele campingului curge râul Moldova. La noi veţi găsi un loc de campare plăcut şi foarte liniştit.

În timpul verii puteţi face o baie revigorantă în râul Moldova. Terenul pe care este amenajat campingul este plat, Părul bătrân care domnește asupra proprietății adăpostește multe păsări, iar vara îi protejează pe oaspeţii noştri de soarele arzător. Vă puteţi bucura de liniştea profundă, de împrejurimile molcome şi de aerul proaspăt şi curat. Când temperaturile scad seara, putem aprinde focul în șemineul din sala de socializare unde am amenajat o biblioteca cu cărți în mai multe limbi, cu jocuri și povesti pentru copii, cu materiale informative și hărți, cu facilități pentru prepararea unei cafele sau a unui ceai.

Oricine doreşte, este invitat să se alăture grupului. Noaptea ne bucurăm de un mic paradis, fără urmă de poluare. Nopţi minunate şi înstelate!!

Din camping se poate ajunge cu ușurință la mănăstirile voievodale din Bucovina, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la Herghelia de cai huțuli de la Lucina, pe muntele Rarău, pe spectaculoasa șosea TansRarau sau puteți puncta atracțiile locale: trasee turistice marcate, biserica ortodoxa din lemn, casa muzeu.
Cele mai apropiate orașe de munte sunt Câmpulung Moldovenesc- 13 km, Vatra Dornei- 35 km, Gura Humorului- 34 km, Suceava-72 km.

Magazine alimentare se găsesc la 200m, 350m depărtare, dar vă putem îndruma și pentru a achiziționa produse naturale din gospodării.

Campingul Vuurplaats beneficiază de facilităţi sanitare moderne şi foarte curate!

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?