CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Dracula

Camping in

Muntenia / Arges / Căpățânenii Ungureni

Descriere campare

Camping Dracula 2* Este amplasat la baza Cetății Poenari a lui Vlad Țepeș. La 25 km depărtare față de orașul Regal Curtea de Argeș, 56 de km de Municipiul Piteşti, respectiv 166 km de Capitală.5 km față de Barajul Vidraru, respectiv 60 km față de Bâlea lac (via Transfăgărășan). Se poate ajunge cu mașina sau cu autobuzul până în cea mai apropiată localitate, Căpățâneni .
Campingul este compus din 10 căsuțe cu câte 2 locuri, avand doua paturi single sau un pat matrimonial. Fiecare căsuță are terasă, curent electric, televizor și un peisaj superb. Grupurile sanitare și dușurile cu apă caldă sunt comune și sunt amplasate în apropierea căsuțelor. În curtea complexului există un loc amenajat pentru grătar cu mese pentru servit. De asemenea există o terasă și un automat de cafea precum și un magazin de suveniruri. Curtea si locul pentru grătar sunt iluminate și protejate împotriva animalelor sălbatice prin gard electric. În incinta campingului este permisă amplasarea de corturi și rulote.
Aprinderea focului este permisă doar în locul special amenajat pentru grătar.
Campingul are un regulament de ordine interioară afișat la recepție, disponibil și aici.

Tarife:
Căsuță camping 70-80 lei/ căsuță 2 persoane
Campare cu cort/rulotă/mașină: 25 lei/persoană cu toaletă și apă caldă incluse
Racordare la electricitate pentru campare: 10 lei/zi/ mașină sau cort
Pretul include: acces in camping, loc parcare masina, acces la loc amenajat pentru gratar, grupuri sanitare cu apa calda non stop, spatiu imprejmuit impotriva animalelor salbatice, peisaj deosebit.

Langa camping Dracula exista numeroase puncte de atractie (cetatea Poenari, barajul Vidraru, Transfagarasanul). Cel mai apropiat restaurant este la 200m. cel mai apropiat magazin este chiar in camping. Cea mai apropiata localitate este Capatanenii la 2 Km. Im apropierea Camping Dracula se afla Dracula Spa unde va puteti relaxa la piscina, sauna, salina, sala de jocuri sau la activitatile in aer liber : tir cu arcul, tir cu pusca, tirolina

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?