CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Dragomirna Suceava

Camping in

Bucovina / Suceava / Dragomirna

Descriere campare

Camping situat intr-o poiana de pini negri, vis-a vis de Manastirea Dragomirna, la 15 Km de Suceava.
Se poate campa cu cortul sau rulota iar accesul se face de pe E85, prima intersectie la dreapta dupa ce se coboara pasarela peste calea ferata. Prima intersectie la stanga innainte de a urca pasarela, daca intrati in oras.
Campingul are 11 casute cu cate 2 locuri fiecare, grup sanitar, dusuri cu apa calda in permanenta, posibilitate de a servi masa (pentru grupuri mari este indicat a se face rezervare ).
Posibilitati de petrecere a timpului liber: plimbari prin padure (situata la cateva minute de mers pe jos, o zona minunata, se numarase printre preferatele lui Nicolae Ceasuescu), pescuit (in vecinatatea campingului exista un lacusor), pentru cei pasionati de “viata la tara” este locul ideal de a eptrece cateva ore (au cele mai dragute animale si cele mai destepte, cred, pana acum nu am intalnit animalute). Se poate vizita Manastirea Dragomirna (cea mai inalta din tara, asemanatoare Sf. Trei Ierarhi din Iasi), biserica Patrauti (ctitorie a lui Stefan cel Mare ), biserica Sf. Parascheva (o mica bisericuta din lemn, inscrisa in parimoniul UNESCO).

Un loc minunat de campare cu cortul sau rulota!

Acces în camping

Facilităţi camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?