CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Gimi

Camping in

Oltenia / Valcea / Bogdăneşti

Descriere campare

Pentru cei care iubesc evadarile in natura ☘️ Între Rm Vâlcea și Călimănești ,gasiti Gimi Camping

Va punem la dispoziție 6 căsuțe. Dotările campingului satisfac și cele mai exigente cerințe, astfel că la Gimi Camping, aveți parte de nu mai puțin de 5 locuri acoperite prevăzute cu plită pe gaz și chiuvetă unde se poate găti, sunt disponibile locuri special amenajate pentru grătar prevăzute și cu loc pentru ceaun și plită.

Bucătăria principală este dotată cu toate cele necesare pentru prepararea oricăror feluri de mâncare, iar frigidere se regăsesc în toate spațiile disponibile pentru prepararea mâncărurilor.

Sala pentru a servi masa poate găzdui cu ușurință cel putin 40 de persoane, deci, locația este foarte potrivită și pentru cei care doresc organizarea unor evenimente de mici și medii dimensiuni la iarbă verde, în natură.
Adiacent sălii pentru servit masa și bucătăriei principale există un foișor acoperit unde mai sunt disponibile mai bine de 30 de locuri.

Se pot vizita mănăstirile din zonă , Cozia , Frăsinei , Turnu . Stagiunile Căciulata , Olănești , Govora , Ocnele Mari .
La o oră de mers cu mașina se poate ajunge la Horezu și se pot vizita mănăstirile din zonă și atelierele de olărit .

Cort 50 lei , rulota 70 lei , căsuța 75 lei , camper 80 lei . Pentru aniversari , onomastice , petreceri în familie 25 lei persoană ( copii sub 10 ani nu plătesc) .

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?