CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Laguna Albastra

Camping in

Transilvania / Brasov / Făgăraș

Descriere campare

Complexul de Agrement Camping Laguna Albastra(posibilitatea de campare cu cort dar si cu rulota) reprezinta solutia completa in materie de agrement. Fie ca vreti sa inotati, sa va plimbati pe promenada, sa jucati fotbal, volei, tenis, sa pescuiti sau doar sa va bucurati de verdeata din natura, toate le gasiti doar in cadrul complexului Laguna Albastra din Fagaras.

Complexul Agrement Laguna Albastra Fagaras va pune la dispozitie 10 foisoare pentru picnic si un spatiu pentru camping de peste 20.000 mp dotat cu grupuri sanitare aferente. Verdeata e la ea acasa pretutindeni iar pentru gratare si focuri de tabara sunt amenajate spatii speciale.

Topoganele si leaganele situate langa spatiul destinat camping-ului(la cort) implinesc visul oricarui copil de a se juca in aer liber.

Spatiul destinat camping-ului se afla in incinta complexului de agrement si este ingradit asa ca orice sedere in campingul Complexului Agrement Laguna Albastra va fi lipsit de orice griji(chiar daca ati campat la cort sau la rulota). Accesul in zona de camping se poate face si cu autovehiculele personale.


Mai multe informatii despre camping gasiti aici(campare cu cortu sau campare cu rulota): http://www.lagunaalbastra.ro/

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?