CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping The Valley

Camping in

Transilvania / Covasna / Ozunca-Băi

Descriere campare

Camping the Valley(posibilitate de campare cu cortul si cu rulota) se afla întro mica statiune montana , Ozunca Bai , la poalele Muntilor Harghita de Sud. Satul este cunoscut pentru frumusetile sale naturale, numeroasele izvoare de ape minerale, tinovul, care este rezervatie naturala.

Campingul (cucortu in Covasna) se afla întro vale, lânga sat, înconjurat de paduri de foioase. În camping(campare cu cort , campare cu rulota) gasesti terenuri de campare cu facilitati sanitare, strand, bar cu terasa, magazin cu autoservire, snackbar. Exista si posibilitati de cazare in camere tip hostel.

Campingul/cucortu este inconjurat de zona montana cu pante domoale si paduri de foioase, care adapostesc o fauna specifica. Pentru cei însetati de cultura, regiunea ofera numeroase locuri interesante.

Pe timpul zilelor toride de campare cu cortul te poti racori în bazinul în aer liber situat între cladirea principala si dealul din spatele sau.

De la strand se deschide privelistea minunata a Muntelui Murgul Mare.

Camping the Valley îsi roaga clientii sa respecte urmatoarele reguli pentru a se asigura o vacanta cât mai placuta.
-Accesul la locul de campare cu cortul se face pe jos exceptând situatiile în care se descarca sau se încarca materialele de campare.
-Focul este permis numai în locurile special.
-Este interzisa taierea arborilor sau a vegetatiei lemnoase pentru orice scop din incinta campingului si de pe terenurile din jur.
-Reducerea la minimum a nivelului de zgomot. Zgomotul si muzica nu ar trebui sa deranjeze alti oaspeti si sunt interzise dupa orele 23.

Activitati in cadrul campingului (campare cu cort campare cu rulota):

În timpul sederii aveti posibilitatea de a participa la câteva activitati pe care le organizam. Daca doriti alte activitati va rugam sa ne întrebati daca le putem organiza, suntem deschisi la orice sugestie.

Tur cu calul si caruta: Cu calul si caruta unui localnic se poate face un tur de 1½ - 2 ore de la camping în jurul Muntelui Murgu Mare si prin sat înapoi la camping.

- Calarie

- Vizite la stâna : În amurg se pot vizita stâne unde caprele, oile si vacii se mulg înca manual, si se prepara cascaval.


sursa informatii pentru cucortu din camping (campare la cort): http://www.campingthevalley.eu/index_nl.php

sursa poze cucortu camping (campare la cort): https://www.facebook.com/CampingTheValley/photos_stream

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?