CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Transfagarasan

Camping in

Muntenia / Arges / Transfagarasan

Descriere campare

Transfăgărăşan Camping(atat cu cortul cat si cu rulota) vă oferă un sejur de neuitat, în mijlocul naturii, departe de zgomotul şi poluarea oraşului.
Situat în apropierea Lacului Glaciar Bâlea (11 km) şi a Cascadei Bâlea, Transfăgărăşan Camping vă oferă şi alte obiective turistice deosebite printre care : Cetatea Poienari, adevarata casă a lui Dracula; Barajul Vidraru, al 8-lea ca mărime din Europa.
În cadrul peisajelor de poveste, vă puteţi bucura de: trasee turistice si montane, trekking, observarea si fotografierea faunei specifice zonei (capre negre, cerbi, mistreţi, urşi, râsi, cocoşi de munte), pescuit sportiv la păstrav, foc de tabară.
Transfăgărăşan Camping vă oferă posibilitatea de a vă campa, în siguranţă, rulota sau cortul pe malul râului Capra. De asemenea, puteti inchiria una dintre rulotele noastre sau puteţi închiria o masă pe un spaţiu special amenajat pentru dumneavoastră.
Tariful pt rulota proprie creste in functie de numarul de persoane. Sursa informatii camping (cort sau rulota) http://transfagarasan-camping.blogspot.ro/

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?