CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping - turism offroad

Camping in

Maramures / Maramures / Borșa

Descriere campare

offRoadventure este un loc de campare special destinat turiștilor care doresc să rămână în munți departe de viața haotica de la oraș, pentru activități offroad, totodată cu tot confortul necesar de campare.
Vederea minunată a Vf. Pietrosul de la camping, împreună cu casele vechi tradiționale reconstruite la locația noastră vă vor face să vă simțiți în Maramureșul tradițional, fără a vă compromite nevoile moderne.
Avem o tavernă tradițională unde puteți lua micul dejun dimineața, iar după o zi plină de offroad puteți servii băuturi și gustări special gătite pentru dumneavoastră. Focul de tabară este locul perfect unde puteți să vă incheiați ziua, în special în zilele de toamnă.
Găsiți locul perfect unde vă puteți amenaja cortul, oriunde vă place, și nu uitati sa faceți un foc de tabara, bineințeles aprope de cort. Relaxați-vă și bucurați-vă de serile liniștite doar cu sunetele pârâului ce rulează de-a lungul proprietății noastre și a greierilor din iarbă.
Campingul nostru este echipat cu toalete și dușuri excelente, loc pentru spălarea veselei și de asemenea, există posibilitatea de spălare a hainelor.
Suntem în măsură să vă oferim ocazia de a explora împrejurimile prin 4x4 sau motocicleta și puteți să beneficiați de cunostintele noastre locale.

Pentru mai multe informații vă rugăm nu ezitați in a ne contacta. Noi vorbim Românește, Engleză, Frenceză, Germană și Olandeză.
Asteptam cu nerăbdare vizita dumneavoastră !

Tel: +40 (0)751 396 098
E-mail: info@offroadventure.eu
Adresa: Strada Obcinei 10A, Borșa, jud. Maramures, Romania

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?