CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Cosmos - Eforie Sud

Camping in

Dobrogea / Constanta / Eforie Sud

Descriere campare

Campingul este situal la Marea Neagra statiunea Eforie Sud,este foarte vechi si nu s-au facut investitii in el de cand s-a inchis complexul Cosmos (hotelul). De asemenea cand au avut loc alunecarile de teren din 2008 o parte din casute si camping a fost distrus. Baile sunt bai turcesti, usile nu se inchid la toate baile, cabinele de dus au perdea (majoritatea) si nu au cuier de agatat haine prosop etc. Casutele in schimb sunt curate, cu camere de 2 sau 3 persoane (la mica intelegere pot sta oricum si 5-6 persoane intr-o casuta suficient de mare, deoarece sunt unele casute care au o camera mare, cu pat dublu si pat mic, si mai e spatiu pentru o saltea gonflabila dubla, si mai are si o camera separata cu o masa, terasa in fata casutei). Casutele au preturi accesibile si chiar isi merita banii, problema e baia in schimb (apa calda cu program, care nu mereu se respecta si presiunea slaba). De asemenea, la casute e cate un frigider comun pentru mai multe casute, unde poti pune ceva mancare sau chiar o sticla de apa la rece (doar pentru casute)

Interesant este ca din camping cobori direct pe plaja, practic in 2 minute esti la plaja (plaja pe care cobori e neamenajata, dar nisipul din apa e foarte fin si nu e foarte adanca) pe plaja alaturata (5-10 min distanta de mers pe plaja) sunt si sezlonguri.

In ciuda conditiilor de la toalete, pentru a prinde loc la casuta in sezon e necesara o rezervare telefonica, la cort se gaseste mereu un petic de iarba. Se primesc si rulote, si la cort se poate lua curent pentru 5 lei / zi. CuCortu pe litoral

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?