CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Camping Zorile Albe

Camping in

Dobrogea / Tulcea / Sarichioi

Descriere campare

Sarichioi este un sat din judetul Tulcea, România. In sat, aproape de biserica, dar pozitionat pe malul Lacului Razim/Razelm, este un camping(de cort sau de rulota). Camping Zorile Albe. Spatiu pentru corturi, umbra, frumos, curat, gazde primitoare, pret rezonabil pentru campare.

Camping Zorile Albe(atat de corturi cat si de rulote) situat pe buza malului lacului Razelm, la 14 km de Babadag si 29 km de Tulcea. Meniul din preparate de peste; Borsul de peste, fileul de salau, saramura de peste, plachie sau caras prajit. Societatea are 6 camere traditionale de tara gen campare. Zorile Albe are parcare proprie, ponton, debarcader si plan inclinat pentru lansare ambarcatiuni. Poti pescui sau vana aproape tot timpul anului.

Iti poti aduce yola, sau salupa proprie.Te poti urca pe bicicleta sa ajungi la Heracleea sau Enisala. Poti face o plimbare cu barca cu vasle.

Turistul are la dispozitie dus apa calda non stop, frigider , acces la aragaz, gratar , televizor , barci agrement ,plimbare cu barca in delta pe canalul lipovenilor si alte trasee din delta.

Spatiul de campare a cortului 400m patrati gazon. Drumul de acces este foarte simplu de gasit, de la soseaua principala din Sarichoi, pe drumul Babadag-Agighiol, din centrul localitatii tineti dreapt pe strada care duce spre lac La nenea Iasca.

sursa poze si informatii(despre camping cucortul sau cu rulota): http://www.zorilealbe.ro/index.html

Acces în camping

Facilităţi camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?