CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania

Off Camping Sfanta Ana

OFF camping in

Transilvania / Harghita / Comuna Cozmeni

Descriere campare

Platoul de campare de la Sfanta Ana este in rezervatia naturala Natura 2000 lac Sfanta Ana - Tinovul Mohos drept urmare se plateste o taxa de acces. Camparea se afla pe platoul de intrare in rezervatia Tinovul Mohos si este la 15 minute de mers pe jos fata de lacul Sfanta Ana . In zona aveti posibilitatea sa faceti foarte multe trasee. La liziera padurii sunt si wc-uri de lemn, dar conditiile sunt dezamagitoare. Mai exista si o toaleta cu taxa 3 ron in apropiere.
In zona exista si o parcare de 24h.

Lacul Sfânta Ana se află la o altitudine de 946 m si este singurul lac vulcanic din România. Este situat în masivul Ciomatu din județul Harghita, în apropiere de stațiunea Tușnad. Lacul este așezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu Mare, din masivul vulcanic Puciosu.

Tinovul Mohoș este o mlaștină formată într-un crater vulcanic al Masivului Ciomatu. Pentru a vizita rezervatia Tinovul Mohoș taxa este de 5 ron si se face cu ghid începând cu orele 10, din doua in doua ore pana la orele 18. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Atentie la ursi in zona de campare Lac Sfanta Ana. Intr-o singura noapte de campare am vazut 3 ursi! Din pacate sunt foarte obisnuiti cu omul si se apropie foarte mult. NU va lasati mancare in cort sub nici o forma! Daca tot am intrat in arealul ursilor sa nu uitam sa-i respectam!

Acces în camping

Facilităţi camping

Preţuri campare*

* Pentru prețuri actualizate sunați în camping

Cum să ajungi aici?

Vremea la cort pe urmatoarele 4 zile:

Vrei sa adaugi informatii despre camping cu cortul?