CuCortu.ro - Camping campare cort sau rulota in Romania
despre-rogo despre-rogo despre-rogo

Proiectul "cucortu" a luat naștere din nemăsurata noastră plăcere de ”a locui” în natură, de a ne bucura de crestele munților în lumina apusului, de țârâitul greierilor în liniștea nopții, de puzderia de stele împrăștiată pe cer, de vuietul pădurii, de prieteniile trainice cu oameni ce împărtășesc aceleași pasiuni, de tot frumosul oferit de natură.

Suntem doi tineri întovărășiți de doi prunci ce locuiesc într-un oraș zgomotos, în plină dezvoltare și căutăm adesea să ne întoarcem “acasă”, în natură, iar camparea cu cortul ne oferă cea mai autentică trăire, o experiență unică pe care nu o poți avea în camera unui hotel sau a unei pensiuni ci doar la o foiță distanță de natură.

Am simțit că e nevoie de o platformă care să adune cât mai multe locuri frumoase în care poți trăi experiențe autentice fie într-un cadru mai organizat (glampinguri, campinguri) fie în zone mai sălbatice și așa a apărut site-ul https://www.cucortu.ro. Am descoperit că România oferă locuri minunate pentru camparea cu cortul, de la malurile lacurilor glaciare din crestele munților pană la malurile calde și nisipoase ale Mării Negre, de la livezile umbroase ale satelor tăcute pană la platourile aglomerate și vesele din Vama Veche, de la zonele agroturistice din satele săsești pană la zonele pitorești din Delta Dunării.

Încercăm să creionăm o comunitate de oameni care împărtășesc dragostea și grija pentru natură, care doresc să aibă o relație autentică cu natura, pentru că ea face parte din noi și acolo, în natură, ne simțim acasă.

Camparea cu cortul este pentru toți acei care își doresc să fie autentici, reali, conectați la frumos și la natural.

written.by™ - Teodora